Gezellige nieuwjaarsborrel PBH

Traditiegetrouw organiseert plaatselijk belang Hoogenweg aan het begin van het jaar een nieuwjaarsborrel voor de inwoners van Hoogenweg en Venebrugge. Dit jaar kwamen vrijdag 3 januari rond de veertig mensen naar het Gebouw om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en natuurlijk voor een gezellig avondje uit.

Erik Schoenmaker nam als voorzitter als eerste het woord en blikte terug op het afgelopen jaar. Daarin is veel gebeurd. Zo begint langzamerhand duidelijkheid te ontstaan over de toekomst van het schoolgebouw, is er een pilot geweest met het doven van de openbare verlichting en is de nieuwe brug over het kanaal opgeleverd. Ook is de straat en de verlichting in de kern Hoogenweg aangepakt. Dit laatste nog niet naar volle tevredenheid, zo bleek ook deze avond, maar daaraan wordt volgens PBH nog gewerkt.

De activiteitencommissie, bestaande uit Bert Broek, Henk Hutten, Germa Brink, Dianne Wanink en Leon ter Voorde, werd in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. Zij ontvingen tevens een kleine attentie van het bestuur en een applaus van de aanwezigen.

Daarna was het de beurt aan Inge ter Voorde. Zij had een spel voorbereid waaraan iedereen in groepsverband mee deed. Door de enthousiaste en bij vlagen fanatieke inzet van de deelnemers, werd het een leuke avond waarin zowel kennis als vaardigheid flink op de proef werd gesteld.

En zoals het een goede nieuwjaarsborrel betaamt, bleef het ook na afloop nog lang gezellig in het Gebouw…