Motormarkt 25 maart 2017

Op zaterdag 25 maart organiseert Motorclub De Gasschoeve uit Hardenberg bij Manege Hoogenweg de Motormarkt Hardenberg. Omdat het voor u en voor ons de eerste keer is dat dit evenement op de Hoogenweg plaats vindt, willen wij u graag van een aantal zaken op de hoogte brengen.

De Motormarkt vindt twee keer per jaar plaats, altijd op de laatste zaterdag van maart en de eerste zaterdag van oktober. Dit jaar is dat op zaterdag 25 maart en zaterdag 7 oktober. Openingstijden zijn van 07:30 tot 16:00 uur.

Het is een markt met vooral veel oude motoren en bromfietsen, motor en bromfietsonderdelen, motorkleding, alle soorten gereedschap, boeken, enz. enz. Onze markt staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en gezelligheid, bij ons kun je even terugschakelen in de tijd.

Naar verwachting zal de de motormarkt door ongeveer 5000 bezoekers bezocht worden. Een groot deel van de handelaren zal vrijdag in de loop van de dag aankomen op de markt en haar handel gaan uitpakken en opstellen. Om zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden te veroorzaken, gaan we vrijdags en zaterdags op belangrijke verkeerspunten, gecertificeerde verkeersregelaars inzetten, die het bezoekend verkeer naar de Motormarkt begeleiden. We gaan het verkeer naar de Motormarkt omleiden via de Hoekweg en de Duitslandweg. Alleen het bestemmingsverkeer heeft toegang tot de Hoogenweg, zodat u als bewoner zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Het parkeren voor auto’s vindt plaats op de weilanden achter de manege (ingangen via de Stobbenhaarweg), de motoren worden gestald op de parkeerplaats, achter het Gebouw de Hoogenweg (voor de liefhebbers zeker het bekijken waard).

We hebben voor de vrijdag en zaterdag een speciaal calamiteitennummer (06-83798238) beschikbaar gesteld.

Mocht zich een op één van beide dagen een gevaarlijke of vervelende situatie voordoen, of hebt u op één of andere manier overlast, dan kunt u dit nummer bellen en proberen wij zo snel mogelijk deze situatie op te lossen.

Vriendelijke groeten,
Henk Kremer en Lo Otten
Organisatoren Motormarkt Hardenberg

Verkeerstroom Motormarkt Hardenberg richting Hoogenweg ( 2 )