Hoteldebotel weer gesloten

EWW heeft wederom een geweldig toneelseizoen achter de rug. Dit jaar werd de klucht ‘Helemoal Hoteldebotel’ op de planken gebracht. Een hele uitdaging, want het is een toneelstuk dat razendsnel gespeeld moet worden. Timing was hierin erg belangrijk!

Het decor was een hotel dat verkocht moest worden. De decorbouwers hadden zich weer flink ingespannen en er een heel mooie inkomsthal van gemaakt, compleet met trapopgang. Het schminkteam had de spelers weer goed in de make-up en pruiken gezet. Na een geslaagde première avond had iedereen (spelers en publiek) de smaak flink te pakken. De voorstellingen volgden elkaar op en zaten stuk voor stuk goed vol (of waren uitverkocht).

De sfeer was geweldig, zowel in de spelersgroep als in het publiek. Dorinda Timmer, Leon Schoemaker en Richard Slump mochten voor de eerst keer hun acteervermogens ten tonele brengen en hebben het er uitstekend  vanaf gebracht. Al met al kijken we, mede dankzij ons publiek, terug op een fijn toneelseizoen. Inmiddels zijn we alweer druk bezig een nieuw toneelstuk te vinden. Houd dus de krant, onze website en onze facebookpagina in de gaten!

Graag tot het volgende seizoen!