Geen voetbalwinst voor Hardenbergerveld

Net als elk jaar deed ook zaterdag 15 juni weer een team uit Hardenbergveld mee aan het voetbaltoernooi in Brucht. In de poule-wedstrijden waren Brucht, Rheezerveen en Team Hardenberg de tegenstanders, te beginnen met de gastheer.

Hoewel een week eerder tijdens een vriendschappelijke oefenwedstrijd de Bruchtenaren nog het onderspit moesten delven met een 6-2 nederlaag, bleken de in het oranje gehulde spelers nu superieur. Al vrij snel kwamen zij op een 1-0 voorsprong die echter na enige tijd weer werd geƫvenaard. Vlak voor het eindsignaal wist Brucht alsnog het winnende doelpunt te maken, waardoor de druk bij Hardenbergerveld om de volgende wedstrijden te winnen groot werd.

De tweede wedstrijd begon goed en een 1-0 voorsprong tegen Rheezerveen was snel een feit. Helaas was de opleving van korte duur, want uiteindelijk werd ook deze wedstrijd met een 2-1 verlies afgesloten. Ook de laatste poulewedstrijd mocht niet baten.

Uiteindelijk werd Vriendengroep Bruchterveld de winnaar, gevolgd door Brucht. Derde werd Gramsbergen A1. Hardenbergerveld eindigde uiteindelijk op de voorlaatste plaats.

Omdat het toernooi haar vijftienjarig jubileum vierde, werd de dag afgesloten met een groot feest in en om de kantine aan de Maatdijk. Een mooie gelegenheid om te proosten op de winst of het verlies weg te drinken…

VoetbalBrucht-150613