Hoogenweg weer uitgepuzzeld

Ook vlak over de grens is snel duidelijk waarom Duitsland zo’n veelbezocht vakantieland is. Dat bleek wel weer tijdens de jaarlijkse autopuzzelrit van de Oranjevereniging die dit jaar voor een groot deel door het land van onze oosterburen voerde.

Zo’n twintig deelnemers kende de rit dit jaar en een groot deel daarvan wist de route geheel of vrijwel geheel goed te rijden. Mede dankzij het mooie weer werd door iedereen volop genoten van de mooie route, maar het landschap kwam in veel gevallen wel op de tweede plaats. Aanwijzingen, postvlaggen en letterbordjes kregen natuurlijk voorrang, want uiteindelijk draaide natuurlijk alles om de winst.

Het team dat de route zo mogelijk foutloos wist te rijden, daarbij de gemiddelde snelheid op 25 kilometer per uur wist te houden, alle letters wist te noteren en die antwoord had op alle vragen die onderweg werden gesteld mocht na afloop de wisselbeker in ontvangst nemen.

Die eer ging naar het team Trio+1 dat naast de beker ook een barbecuepakket mee naar huis mocht nemen. Kleinere pakketten waren er daarnaast voor de nummers twee (Hultink) en drie (Schoemaker). De aanmoedigingsprijs ging naar de familie Veldsink die wel als eerste terug was in het Gebouw, maar slechts een klein deel van de route had gereden…

P6080050