Brucht overtuigend winnaar jeugdvoetbaltoernooi

Elk jaar op de eerste zaterdag van de zomervakantie, vindt in Hoogenweg een jeugdvoetbaltoernooi plaats op het sportveld in het park. Zaterdag 6 juli ontving de organisatie 7 teams uit omliggende buurtschappen.

Bij de basisscholieren namen naast Hoogenweg teams deel uit Brucht, Rheezerveen en Baalderveld. Elk team speelde drie wedstrijden en uiteindelijk wisten de Bruchter spelers alle wedstrijden te winnen. Hoogenweg verloor dus van Brucht, maar wist de andere wedstrijden wel te winnen en eindigde daarmee op de tweede plaats. Baalderveld werd derde en waar Rheezerveen vorig jaar het toernooi nog won, eindigde het nu op de laatste plaats.

Ook bij de middelbare scholieren wist Brucht de beker in handen te krijgen, al ging dat een stuk moeizamer. In de gewonnen wedstrijden werd telkens slechts één doelpunt gemaakt en de wedstrijd tegen Radewijk eindigde in een gelijkspel. Dat de Radewijkers op een tweede plek eindigden, was te danken aan het team uit Rheezerveen dat alleen de strijd tegen Radewijk wist te winnen. Hoogenweg wist een derde plek te bemachtigen en vierde werd het team uit Baalderveld.