Hardenbergerveld wint volleybal

Het was bijzonder spannend dit jaar; de hele dag regende het, dus zou het volleybaltoernooi op vrijdag 21 juni wel doorgaan? Rond een uur of vijf hield het echter eindelijk op en na een inspectie bleek het veld nog in een redelijke staat te verkeren en werd er dus groen licht gegeven.

Een opluchting voor de veertien deelnemende teams die natuurlijk al maanden bezig waren met de voorbereiding van deze sportieve maar ook fanatieke onderlinge strijd.

Op drie velden werden in totaal 49 wedstrijden gespeeld en dus werd het schema door de wedstrijdleiding strak in de gaten gehouden. En dus werd de finale uiteindelijk ook exact om tien minuten voor tien gespeeld. Net op tijd, want door de vele bewolking begon het al aardig te schemeren. Dat weerhield de finalisten Hardenbergerveld 1 en Hok Bulthuus 2 er niet van om zich nog even vol te geven. Hoewel het in het begin nog behoorlijk spannend was en er nooit meer dan twee punten verschil was, zakte het team van Hok Bolthuus uiteindelijk toch door de knieën en wisten de Hardenbergervelders met een royale winst van 25 tegen 13 te winnen.

Voor hen was er later in het Gebouw dan ook de wisselbeker. En met de bijbehorende vlaai en voldoende bier in de tap, werd die overwinning nog even flink gevierd.