Oranjevereniging start nieuwe jaar met ledenvergadering

Of het kwam door het mooie schaatsweer, of door de vele virussen die rond gingen, was niet duidelijk. Maar de opkomst bij de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging was met ruim veertig leden matig te noemen. Aan het programma heeft het niet mogen liggen; daarover was iedereen na afloop bijzonder te spreken.

De vergadering werd geopend door voorzitter Eg Hutten. Hij heette iedereen welkom en leidde de vergadering door de agenda. Secretaris Evelien Ranter blikte terug op het afgelopen jaar. Voor het eerst kregen de leden ook foto’s te zien van de verschillende activiteiten die het afgelopen jaar waren georganiseerd en menigeen zag zichzelf dan ook terug op het witte doek. Het door de kascommissie goedgekeurde jaarverslag werd toegelicht door penningmeester Dimphie Wilpshaar.

Na het officiële gedeelte verscheen het duo ‘Tiz Nix’ ten tonele. Zij brachten een muzikaal programma met heel veel bekende en soms minder bekende liedjes uit de afgelopen eeuw met af en toe een uitstapje naar deze eeuw. De stemming zat er goed in en na de pauze gingen de voetjes al snel van de vloer. Door de weinige aanwezigen, was er ruimte voor een grote dansvloer en die werd dan ook volop gebruikt.