PBH luidt nieuwe jaar in met gezellige borrel

De eerste verenigingsactiviteit in het nieuwe jaar is doorgaans de nieuwjaarsborrel van het plaatselijk belang Hoogenweg. Dit jaar heette het bestuur haar leden welkom op vrijdag 9 januari en natuurlijk was door de activiteitencommissie ook weer een leuke invulling van de avond geregeld.

Voorzitter Jan Veurink blikte terug op de belangrijkste gebeurtenissen die in 2014 speelden binnen het bestuur. Zo was er de onthulling van het kunstwerk op de kruising Hoogenweg-Stobbenhaarweg, de opwaardering van de kern Hoogenweg en de ontwikkelingen met het schoolgebouw.

Deze laatste zal waarschijnlijk ook in 2015 verder aandacht moeten blijven houden. Daarnaast zal de komende maanden het volledige buitengebied van de gemeente Hardenberg worden ingericht als 60km-zone en blijft het bestuur de ontwikkelingen op het gebied van de mogelijke aanleg van glasvezel volgen.

20150109_213606Nadat de activiteitencommissie als dank voor alle inzet in 2014 zowel een attentie als ook een groot applaus van de aanwezigen in ontvangst hadden genomen, gaf Jan het woord aan DaniĆ«lle ter Voorde die een kennisquiz had voorbereid. Met name het van het tv-programma “Ik hou van Holland” bekende ‘bomspel’ werd daarbij enorm gewaardeerd.