Glazen Gebouw brengt ruim 2.000 euro op

Drie dagen lang stond het Gebouw in Hoogenweg in het teken van de landelijke Serious Request actie van 3FM. Het hele weekend werd via de radio uitgezonden en verslag gedaan van alle activiteiten die er plaatsvonden.

Zo was er de jaarlijkse Kerstbingo waarvan een deel van de opbrengst werd gedoneerd, was er zondag’s een ATB-tocht en was er natuurlijk de bekende vrije gift melkbus. Het grootste bedrag werd echter wel geleverd door de veiling die zaterdagmiddag plaatsvond: bijna 1.500 euro werd er in totaal neergeteld voor allerlei beschikbaar gestelde zaken. Zo waren er verschillende cadeaubonnen, maar ook t-shirts, zakken aardappelen, een meter droge worst of een fotoshoot. Een halve dag graafwerkzaamheden door Henk Lenters leverde zelfs 200 euro op.

UitslagGB-221213Zondagavond rond kwart over negen werd een voorlopige eindstand gepresenteerd van € 1.950,90. Een mooi bedrag dat een aantal organisatoren samen met andere belangstellenden dinsdag 24 december per bus naar Leeuwarden zal brengen.

Het bedrag is dan wel wat hoger; na afloop van de presentatie kwamen nog meer donaties binnen, waardoor de teller uiteindelijk uit kwam tot boven de 2.000 euro.