Aankondiging activiteiten in de feestweek

Kriebelt de feestweek 2020 al een beetje???!!!???!! Nou bij ons wel!!

Wij als feestweekcommissie willen alvast de globale indeling bekend maken, zodat iedereen weet welke momenten en activiteiten te beleven zijn in de feestweek.
Dus:
Feestweek 2020: de globale indeling
Zaterdag 25 april: 12.30 uur start van de feestweek
Zaterdag 25 april: ’s avonds feestavond

Maandag 27 april: Koningsdag activiteiten. Heel wat anders dan andere jaren… Vanaf 10 uur voor de kinderen, vanaf 13.30 uur voor volwassenen en jeugd vanaf het voortgezet onderwijs een sportief samenzijn in thema.
Pols alvast eens in je buurt wie er mee wil doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Woensdagmiddag 29 april: kindermiddag voor alle basisschoolkinderen.
Woensdagavond 29 april: vroeg in de avond vermaak op straat…

Donderdagavond 30 april: avond voor 18+… en de rest houden we nog even stil…

Zaterdagavond 2 mei: Bonte avond, dus… denk hier alvast voorzichtig over na… Heb je een buurvrouw, vriend, vereniging of leuke mensen uit Hoogenweg waarmee je een act zou willen opvoeren op de Bonte Avond? Zoek elkaar op en ga alvast nadenken wat je zou willen doen, alleen, met z’n tweeën of met een hele buurt. En meedoen is belangrijker dan winnen, toch?

Er is een telefoonnummer aangemaakt speciaal voor de feestweek. Hier kunnen foto’s naar toe worden gestuurd, welke getoond zouden kunnen worden in de feestweek. Bijvoorbeeld van de voorbereidingen van de straatversiering of oefenmomenten van de bonte avond?! Door een foto te sturen naar dit nummer, ga je akkoord met het publiceren van de foto’s. Dit i.v.m. de AVG. Het telefoonnummer is: 06-83449598.