Stand van zaken Feestweek

Nadat op 26 april het thema “FILM” voor de feestweek 2015 bekend is geworden, heeft de commissie 2015 niet stilgezeten. PhotoWindow_20140716231521Evenals voorgaande edities zal de week geopend worden met een brunch op zaterdag 25 april 2015. Deze dag word ’s avonds gevolgd door een feestavond. Op zaterdag 2 mei 2015 zal de week afgesloten worden met een bonte avond. De week daartussen zal er uiteraard ook weer voldoende georganiseerd worden, houd hiervoor de website in de gaten!

Acties

Natuurlijk kost het organiseren van een feestweek geld. Om de prijs voor de feestgangers zo laag mogelijk te kunnen houden, gaat de commissie 2015 een aantal acties organiseren. Deze acties zijn onder andere een aardappelverkoop, verkoop droge worst, oliebollenverkoop op oudejaarsdag en een lege flessenactie. Daarnaast zal de opbrengst van de oud-ijzer actie ten goede komen aan de feestweek.

Bazar

Stap_2Naast deze activiteiten organiseert de commissie 2015 op vrijdag 17 oktober 2014 van 17.00 uur tot 21.00 uur een Bazar. Op deze Bazar komen kramen te staan, die gehuurd kunnen worden door ondernemers, ZZPers,hobbyisten of anderen die hier hun waar willen verkopen. Verder zal het Rad van Fortuin ook zeker niet ontbreken en kinderen kunnen worden geschminkt. Daarnaast willen we graag sponsoren, om uiteindelijk het feest tot een succes te kunnen maken.

Straatversiering

Wil je je alvast voorbereiden op de feestweek? Denk dan alvast met je buren, straat, buurt na over de straatversiering. Maak het zo mooi je wilt, als het maar in het teken staat van ‘film’. Verder zouden we het leuk vinden wanneer je ’s avonds in hetzelfde thema naar de feestavond komt, maar daarin laten we iedereen vrij. film-loop┬ámeer info te lezen onder nieuws!!.

De commissie 2015

Correspondentie: Karin van der Steen mail: delennipshoeve@hotmail.com