Muziekweekend Hoogenweg

Jaarlijks organiseert 3FM de Serious Request actie. Drie DJ’s worden zes dagen lang opgesloten in een glazen huis en proberen daarmee zovele mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit jaar staat het glazen huis in Leeuwarden en worden Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg opgesloten. De opbrengst van dit jaar wordt gebruikt om kindersterfte als gevolg van diarree tegen te gaan. Zie voor meer informatie ook de website van 3FM: http://seriousrequest.3fm.nl/.

Muziekweekend
Ook in Hoogenweg is een initiatief ontstaan om bij te dragen aan de Serious Request actie. Tijdens een driedaags muziekweekend in het Gebouw worden diverse activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst in zijn geheel zal worden gedoneerd aan Serious Request.

Vrijdag 20 december om 17.00 uur vindt de aftrap plaats en op zondagavond 22 december om 23.00 uur moet bekend worden hoe groot de opbrengst is.

Er is ook een flyer beschikbaar voor dit weekend. Klik hier om deze te bekijken.

Programma
Gedurende het weekend is de muzikale omlijsting in handen van de DJ’s Richard, Rico en Wiljan. Daarnaast zijn er optredens van de Kisjeskearls en Settled Down en is er op zondagmiddag een verrassingsoptreden. Ook is er een Kerstbingo waarvan een deel van het toegangsgeld zal worden gedoneerd en op zaterdagmiddag een veiling.

Zondagmiddag is er een middag speciaal voor kinderen met een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Ook zal er aan kapster aanwezig zijn en zijn er optredens van diverse artiesten.

Radio uitzending
Het hele weekend wordt ook op de radio uitgezonden via 105.8 fm. Dus ook als u even niet in het Gebouw kunt zijn, hoeft u niets te missen!

In de agenda staan de verschillende activiteiten beschreven. Klik hier om te bekijken welke items er zaterdag worden geveild.