60+ Reis Oranjevereniging 2016

Op maandag 5 september heeft de jaarlijkse 60+ reis plaats gevonden. Dit jaar ging de reis naar de fruitkwekerij Verhage in Luttelgeest. Hier kregen we een rondleiding, met de nodige proeverijen en uitleg. Nadat iedereen in het winkeltje wat lekkers had kunnen kopen, ging de reis naar de Orchideeënkwekerij, een paar honderd meter verderop. Daar werd een lunch genuttigd en nadien kon men genieten van al het moois wat de Orchideeënkwekerij te bieden heeft. Van orchidee, tot vlinder, van vogel tot bloem. Lees verder

Glasvezel informatieavond

Beste bewoners van Hoogenweg, Venebrugge en Hardenbergerveld,

Twijfelt u nog of u glasvezel moet nemen, welk pakket het beste bij u past of waar u rekening mee moet houden met de aanleg? Wij, Plaatselijk Belang Hoogenweg eo en Hardenbergerveld, hebben een informatieavond op 15 juni georganiseerd waarin lokale voorlichters aanwezig zijn en uw vragen zullen beantwoorden. De avond zal voornamelijk in het teken staan van praktische zaken. Op deze avond proberen we u meer duidelijkheid te geven rondom glasvezel en om de juiste beslissing te maken.
Tot ziens op 15 juni om 19.00 uur in het Gebouw ( Hoogenweg nr 45).
Plaatselijk Belang Hoogenweg e.o. en Plaatselijk Belang Hardenbergerveld

 

Tijdelijk gewijzigde locatie oud papier container

In verband met de werkzaamheden op de NAM locatie, is de locatie van de oud papier container gewijzigd. De containers staan elke 2e zaterdag van de maand in Hoogenweg en de locatie is gewijzigd naar de parkeerplaats van het Gebouw Hoogenweg. De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer 7 maanden, tot die tijd worden de containers op de tijdelijk nieuwe locatie geplaatst.

Informatieavond Glasvezel buitenaf Hardenberg

Cogas wil glasvezel aanleggen in het buitengebied van Twente en een deel van Salland.
Glasvezel buitenaf nodigt iedereen uit op één van de informatieavonden. Op woensdag 18 is de Bijeenkomst in Gebouw de Hoogenweg.

Als minimaal de helft van de inwoners een abonnement via glasvezel afneemt, dan gaat de aanleg door. Tijdens de informatieavond worden de voordelen van glasvezel en de diensten vertelt. De dienstaanbieders zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over televisie, internet en telefonie.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 19.45 uur begint het programma.

Heeft u de keuze al gemaakt? Wellicht helpt deze bijeenkomst met uw keuze!

Op youtube staat over glasvezel een leuk filmpje. In dit item wordt er aandacht besteed aan snel internet in het buitengebied. Waarom is het zo belangrijk? En waarom is het er nog niet overal? Via het volgende adres kunt u het filmpje bekijken: