Activiteit

Motormarkt
zaterdag 7 oktober 2017 07:30 – 16:00

Beste bewoners van de Hoogenweg en omstreken,

Op zaterdag 7 oktober is het weer zover, dan vindt de Motormarkt Hardenberg voor de 2e keer plaats bij de Manege de Hoogenweg. De eerste editie van de Motormarkt op de Hoogenweg is boven verwachting verlopen, ook mede door uw begrip en ondersteuning. In deze brief willen wij u graag informeren over de komende motormarkt.

Verkeershinder

We gaan net als de vorige keer het bezoekende verkeer naar de Motormarkt toe, omleiden via de Duitslandweg en Hoekweg.
Na evaluatie van de afgelopen Motormarkt en suggesties van omwonenden hebben wij besloten om vrijdag en zaterdag op belangrijke verkeerspunten, extra gecertificeerde verkeersregelaars in te zetten en om van de  Olsmansdijk en Toeslagweg  zaterdag éénrichtingsverkeer van te maken. Dit om verkeersknelpunten op te lossen, de doorstroming en veiligheid van het verkeer te verbeteren.
Uitsluitend bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers in beide richtingen hebben toegang tot deze wegen.

Het vertrekkende verkeer zal voor een deel worden omgeleid via de Stobbenhaarweg, afslag Mastbrugweg richting Westeindigerdijk. De omleidingen worden ter plekke duidelijk aangeven.

Parkeren

Het parkeren voor auto’s vindt voor bezoekers uitsluitend plaats op de weilanden achter de manege, ingangen via de Stobbenhaarweg. De motoren worden gestald op de parkeerplaats, achter het Gebouw de Hoogenweg. Voor de liefhebber of belangstellende, zeker de moeite van het bekijken waard.

Algemeen

Een groot deel van de handelaren zal vrijdag in de loop van de dag aankomen op de markt en haar handel gaan uitpakken en opstellen. De Motormarkt vindt weer plaats op zaterdag van 07:30 tot 16:00 uur.

We hebben voor de vrijdag en zaterdag een Calamiteitennummer : 0683798238  Mocht zich op één van beide dagen een gevaarlijke of vervelende situatie voordoen, of hebt u op één of andere manier overlast, dan kunt u dit nummer bellen en proberen wij zo snel mogelijk deze situatie op te lossen.

Met vriendelijk groet,

Henk Kremer en Lo Otten
Motormarkt Hardenberg

Locatie: Manege Hoogenweg